he loves me


HEJ ALLA VÄNNER OCH FIENDER OCH IDIOTER OCH SMARTASSES! blev thaimat och överby förut. sen blev det lite sims... har kommit in i den bubblan igen?! förstör mitt liv. har tillochmed börjat önska att jag själv va en sim. tänk va lätt allting vore! speciellt om man har fusken........ get a life, andrea!!!

nu ska jag dricka te och kolla på en gammal, söt film: the ugly truth. eller just go with it... svårt att bestämma mig! båda är brabrabra. annars får det väl bli unbreakable med bruce willis! bruce saves the day? yippie kay ey motherfucker. vi hörs imorgon!

even heroes have the right to bleed


hej vänner! vet att jag är snygg osv. alla mina inlägg börjar så nästan? it's funny 'cause it's true! nufårjaggemig. ska iaf och käka thai med mina grabbar om ett litet tag, men först ska här duschas. allvarligt talat, ni ska känna mitt hår?!?! usch. "bobby-det-är-wow-att-komma-till-mig" hade ju dött bara av att se det... vi hörs senare. rock on sålänge!

playlist of the day: ACOUSTIC


här har ni min favoritspellista, samt mina vänners favoritspellista av mina spellistor! den ni...
den är skitbra och fungerar till allt: städa, plugga, sova, chilla, sjunga etc.

en film du måste se innan du dör: AMAZING GRACE


egentligen klassas det nog som b-film, men handlingen och skådespeleriet är helt fantastiskt! berättar en av dom viktigaste händelserna under 1700- & 1800-talet. jag grät i slutet, haha!

i'd rather hurt than feel nothing at all


langar bild från modesoffan. sitter här i mitt täcke och försöker hålla mig vaken. hade totalt glömt bort bloggen idag... hehehe! det spöregnar ute och det är så mysigt!!!!! vill inte sova. borde sova. måste sova. sovmorgon imorgon. grymt. grymmare. grymmast. ännu grymmare. gonatt!

think of me


såhär var de tänkt att det skulle vara: vi tjejer skulle kolla b-lagsmatch.
såhär blev det: te och kakor hemma hos ylva med sjumannalaget! det blev mysigt.
nu blir det: sova som en get. vi hörs imorgon! GOD NATT

what goes up must come down


heeeej! mådde så dåligt igår efter dömningen så jag orkade inte göra någonting typ. dvs; det va därför jag inte uppdaterade. låg hemma och mådde dåligt först, sen gick jag ner och la mig i jonas' soffa och mådde dåligt där istället. vi kollade klart på scream-filmerna. så bra! hehe vi hörs senare :)

snap ur fingers for me


god morgon!
visst är jag snygg? yummi, man vill bara äta upp mig... i alla fall; dricker kaffe i hopp om att vakna. ska snart dra mig mot hallevi för att döma sammandrag för småkillar. vi hörs senare!

REUNION: fotboll, pizza och mys med finaste tjejerna

nyaste grejorna
fast egentligen är det inte sant att det är nyaste grejorna, men jag ville inte ta kort på mitt tuggummipaket.

love of the day: LUDACRIS


han är så underbar i fast & furious-filmerna att jag skiter ner mig!

what would u wish for if u had one chance?sitter och lyssnar förra sommarens kalifornien-musik! usher och pitbull rockar från sida till sida, b.o.b vill ha en önskan, ludacris är varken den bästa eller den värsta, mahombi vill "boom bang bang" med någons kropp...

HÄR HAR NI SPELLISTAN!

line


FRESH START


jag kände för en nystart! den andra bloggen har jag haft i två och ett halvt år och innan dess var det andra bloggar som gällde. ny blogg, nya kategorier, nya inlägg... NYTT! åh, jag blir kär. mitt nya favoritord: nytt. kanske ska göra en ny design också? nej, inte än. det tar för lång tid.

kommer fortsätta vara helt dum i huvudet och korkad, för jag är samma gamla vanliga andrea... hur tråkigt lät inte det? men iaf;

NU KÖR VI!

länk till min gamla blogg finns förresten i menyn under headern! "the past".

RSS 2.0